ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Ο τελικός των WeGov Awards: Τρίπολη 10 Σεπτεμβρίου 2010

Η τελική φάση του 1ου Φοιτητικού Διαγωνισμού Καινοτομίας στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση διεξάγεται στην Τρίπολη, στις 10 Σεπτεμβρίου 2010,  στα πλαίσια του 14ου Πανελλήνιου Συνέδριου Πληροφορικής - PCI 2010.

Η τελική φάση περιλαμβάνει την παρουσίαση των 9 προτάσεων που επιλέχθηκαν ως οι καλύτερες από τις 50 προτάσεις που υποβλήθηκαν.  Η παρουσίαση, τελική επιλογή και βράβευση θα γίνει στο Αποστολοπούλειο Μέγαρο Τρίπολης (φωτογραφία), από τις 15:30 έως τις 19:30, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010.

Ο 1ος Πανελλήνιος Φοιτητικός Διαγωνισμός Καινοτομίας στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση απευθύνεται σε φοιτητές ελληνικών πανεπιστημίων, ανώτατων τεχνολογικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και στοχεύει στην ενθάρρυνση και προβολή της νεανικής καινοτομίας στον τομέα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Ο διαγωνισμός αποτελεί πρωτοβουλία εργαστηρίων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, του Πανεπιστημίου Πειραιά και του Ελληνικού Κέντρου Διαλειτουργικότητας, με τη συμμετοχή εξειδικευμένων εργαστηρίων του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, του Ιονίου Πανεπιστημίου, του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών, του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου και της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης.


Ο διαγωνισμός διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ειδικής Γραμματείας για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση, του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Το διαγωνισμό υποστηρίζουν: η Εταιρεία Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΕΠΥ), ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), το Κέντρο Καινοτομίας της Microsoft Hellas, η Oracle Hellas, η Διαδικασία Σύμβουλοι Επιχειρήσεων AE και τα Πανεπιστήμια Brunel Business School, Αγγλίας και Technical University Delft, Ολλανδίας.

Δείτε το πρόγραμμα του PCI 2010.

Δείτε το χάρτη για το Αποστολοπούλειο Μέγαρο.