ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ:Όλες οι ομάδες μας στην ημιτελική φάση του Διαγωνισμού Global Management Challenge


H πρώτη φάση του Διαγωνισμού Global Management Challenge  τελείωσε, φέρνοντας και τις τρεις ομάδες του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ‘Τεχνολογίες και Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων’ της κατεύθυνσης ‘Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων’ του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Σάμο στην κορυφή των ομίλων τους, περνώντας επιτυχώς στην ημιτελική φάση του διαγωνισμού. 



Μετά από συνεχή παρουσία του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο διαγωνισμό τα τελευταία έτη είναι η πρώτη χρονιά που όλες οι συμμετέχουσες ομάδες περνούν στην επόμενη φάση. Αξίζει να αναφερθεί ότι φέτος έλαβαν μέρος 275 ομάδες που σκοπό είχαν να φτάσουν την απόδοση της επένδυσης της εικονικής επιχείρησής τους όσο ψηλότερα γίνεται, με σκοπό να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Μετά από πέντε κύκλους αποφάσεων (πέντε οικονομικά τρίμηνα) και οι τρεις ομάδες (AEGEAN-1, AEGEAN-2, AEGEAN-3) κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη μεγαλύτερη απόδοση στους ομίλους τους και να προκριθούν.

Ο 9ος Διαγωνισμός ‘Global Management Challenge’ (http://www.globalmanager.gr/) είναι ο μεγαλύτερος Διεθνής Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Στρατηγικής στον οποίο συμμετέχουν φοιτητές από όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΑΕΙ, ΤΕΙ, Ιδιωτικά Κολέγια) της Ελλάδας, Έλληνες φοιτητές του εξωτερικού και φοιτητές της Κύπρου. διαγωνιζόμενοι με συναδέλφους τους από όλον τον κόσμο.

Συγχαρητήρια στις τρεις ομάδες και τα μέλη τους, φοιτήτριες και φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος σπουδών στη Σάμο:

AEGEAN-1 : ΒΑΒΟΥΡΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΠΑΚΟΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΟΛΥΖΩΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

AEGEAN-2: ΚΑΜΠΑΡΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΜΑΓΓΙΝΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ, ΝΙΤΟΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΧΙΖΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ

AEGEAN-3 : ΚΑΤΣΟΥΛΩΤΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΜΑΚΡΟΘΑΝΑΣΗ EMMANOYEΛΑ, ΞΑΝΘΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΤΣΑΜΗΤΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ