ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

3ο Επιστημονικό Φοιτητικό Συμπόσιο με θέμα "Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση"

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εργασίες (8 & 9 Απριλίου 2011) του 3ου Επιστημονικού Φοιτητικού Συμποσίου με θέμα «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση: Πεδία επιχειρηματικότητας για νέους επιστήμονες πληροφορικής» το οποίο διοργανώθηκε από το τμήμα Μ.Π.Ε.Σ. σε συνεργασία με τον Φοιτητικό Σύλλογο και τη στήριξη του Νομού Σάμου.

Πάνω από 200 συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν καταξιωμένους επιστήμονες, επιχειρηματίες, στελέχη του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα από της εταιρείες VELTI, MICROSOFT Innovation Centre, Greek Geeks, IMC, VirtualTrip, και από το Υπουργείο Εσωτερικών, το Γραφείο Πρωθυπουργού, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το ΤΑΝΕΟ. Οι ομιλητές ανέδειξαν τις ευκαιρίες, τις προκλήσεις αλλά και τις δυνατότητες που ανοίγονται στους τομείς της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και του ηλεκτρονικού επιχειρείν όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.

Επιπρόσθετα, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος παρουσίασαν πρωτότυπες εργασίες και ιδέες που ξεχώρισαν, ενώ σε ειδική συνεδρία συζητήθηκαν μελλοντικές κοινές δράσεις προώθησης της ερευνητικής συνεργασίας του τμήματος με φορείς, οργανισμούς και επιχειρήσεις της πληροφορικής και των επικοινωνιών.

Περισσότερες πληροφορίες, υλικό και φωτογραφίες, στο σχετικό Δελτίο Τύπου